Cursuri și traininguri, Conferințe și alte evenimente

Dezvoltare

Pentru cei aflați la început de drum
Pentru profesioniști
Pentru cei mai mici, parte din familia Coherent Solutions

Candidații aflați la început de carieră (cu experiență redusă sau chiar și fără) pot deveni parte a echipei Coherent Solutions România după ce vor trece prin procesul de pregătire intern. De obicei, acest proces durează între două și trei luni, în funcție de disciplina aleasă. Pregătim dezvoltatori Java, NET, C++, front-end & mobile, ingineri de date, profesioniști DevOps, ingineri QA-testare manuală și automată, business analysts și designeri UX.

De ce să alegi centrul de training Coherent Solutions?

  1. Program personalizat. Vei beneficia de un program gândit doar pentru tine și nevoile tale. Cursul începe în ziua în care ești tu gata să începi. Asta înseamnă că nu trebuie să aștepți luni de zile până când se formează un grup de lucru. Iar dacă încă ești student la facultate, programul se va scurta la șase ore în loc de opt.
  2. Abordare practică. Cursurile noastre oferă cunoștințe și abilități relevante, care sunt puse în practică în proiecte reale. După finalizarea unui curs, te poți alătura echipei Coherent Solutions România.
  3. Propriul mentor/profesor. Vei lucra individual cu un specialist din echipa noastră care va fi alături de tine pe tot parcursul programului – de la teorie la practică și până la evaluare.

Cursurile Coherent Solutions nu sunt o competiție, în care doar cinci din cei patruzeci de studenți primesc o ofertă de muncă. Finalizarea cu succes a cursurilor este o garanție de 100% a angajării în cadrul companiei. Mai mult, cursurile noastre nu doar că sunt gratuite, dar studenții care vor face parte din program vor fi remunerați pe parcursul acestuia.

Vrei să participi la programul nostru de training? Completează și trimite formularul de înregistrare. Dacă vrei să afli mai multe, te rugăm să faci clic aici. Ne vedem la interviu!

Centrul de training Coherent Solutions nu este doar pentru începători. Creșterea și dezvoltarea profesională sunt cheia succesului specialiștilor IT. De aceea, am dezvoltat un sistem de învățare continuă, permițând angajaților noștri să combine munca cu studiile. Pe tot parcursul anului, Centrul de training organizează, pentru toți angajații interesați, zeci de ateliere și training-uri pe teme populare.

Iar pentru angajații noștri care doresc să își extindă aria de cunoștințe învățând un nou limbaj de programare sau o nouă tehnologie, am gândit o serie de cursuri individuale în cadrul Centrului de training Coherent Solutions.

În timpul vacanțelor de vară, Centrul de training Coherent Solutions organizează o școală de vară pentru copiii angajaților. Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani pot participa la cursuri teoretice și practice despre fundamentele informaticii, limbajelor și tehnologiilor de programare.

Evenimente și dezbateri interne

Pentru a împărtăși cunoștințele și a discuta tendințele tehnologice, organizăm în mod regulat numeroase evenimente. Orice angajat Coherent Solutions poate pregăti o discuție sau poate participa la una dacă este un subiect de care este interesat. În fiecare an au loc câteva zeci de întâlniri pe diferite subiecte: tehnologii front-end și back-end, baze de date, noi abordări și versiuni ale limbajelor de programare populare, instrumente de automatizare QA și multe altele.

Pe lângă întâlnirile dedicate tehnologiei, organizăm și evenimente în care sunt abordate diverse domenii. În primul rând, angajații noștri discută despre experiența lor în domeniile sănătății și industriei financiare, dispozitivelor portabile sau IoT. Mulți participanți organizează evenimente în care sunt dezbătute și alte teme precum, munca într-un mediu multicultural, interacțiunea cu clienții, construirea unei echipe eficiente.

Conferința ISsoft Insights

În fiecare an, echipa ISsoft – colegii noștri din Belarus, reunește peste 350 de participanți în Minsk la conferința open tech ISsoft Insights. Evenimentul este ocazia noastră să împărtășim experiența echipei adunată de-a lungul celor 15 ani de proiecte finalizate cu succes. Discuțiile se bazează pe experiența practică ca urmare a utilizării diferitelor tehnologii atât în producție, cât și în proiecte de cercetare și dezvoltare. De obicei, o conferință constă în aproximativ 20 de discuții cu cei mai importanți profesioniști ai ISsoft, împărțite în categorii separate. În plus, evenimentul include și o serie de ateliere pentru cei care nu numai că doresc să învețe lucruri noi, dar ar dori să le pună în practică instantaneu.
Te așteptăm în echipa noastră!

Hai în echipa noastră!