All articles

Coherent Solutions ocupă locul 242 în clasamentul Inc. 5000: Lista Midwest a companiilor private cu cea mai rapidă creștere

July 5, 2021

Minneapolis, 16 martie 2021 – Revista Inc. a publicat în ediția din martie a topului Inc. 5000 poziționarea Coherent Solutions pe locul 242 în lista sa din 2021 Inc. 5000 Regionals: Midwest, cel mai prestigios clasament al companiilor private cu cea mai rapidă creștere din Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, Dakota de Nord, Ohio, Dakota de Sud și Wisconsin. Parte din franciza anuală Inc. 5000, această listă regională reprezintă o perspectivă unică asupra celor mai de succes companii din economia Midwest. Coherent Solutions este una dintre cele 21 de companii cu sediul în Minnesota și doar una dintre cele două companii numite în categoria Dezvoltarea sistemelor IT la nivel național.

„Într-un an în care fiecare persoană și afacere din întreaga lume a simțit provocările COVID-19, s-au confruntat cu multiple probleme politice și financiare, acest premiu reprezintă capacitatea echipei noastre de a se uni”, spune Igor Epshteyn, CEO al Coherent Solutions. „ Această poziționare recunoaște munca grea, profesionalismul și capacitatea de a pune echipa mai presus de sine. Un imens mulțumesc întregii noastre echipe globale. ”
Între 2017 și 2019, aceste 250 de companii private au avut o rată medie de creștere de 199% și, numai în 2019, au angajat mai mult de 43.000 de oameni și au adăugat peste 11 miliarde de dolari economiei din Midwest. Companiile cu sediul în zonele Chicago, Detroit și Cincinnati au adus cele mai mari venituri globale.

„Această listă demonstrează puterea companiilor din statele Midwest indiferent de industrie”, spune editorul-șef Inc., Scott Omelianuk. „Veniturile impresionante și ratele de creștere demonstrează înțelegerea și diligența directorilor executivi și că aceste companii sunt aici pentru a rămâne.”

Pentru mai multe informații despre Inc. 5000 Regionals: Midwest, accesați https://www.inc.com/inc5000/regionals/midwest.